Desenvolupament de software a mida a Barcelona

Programari a mida per la teva empresa

Si hi ha alguna cosa que ens agrada fer i que se'ns dona bé és entendre la teva idea i materialitzar-la. Desenvolupem programari a mida a Barcelona i ens encanta treballar amb clients de qualsevol lloc.

Som una empresa especialista en desenvolupament a mida. Portem molts anys aportant solucions eficaces i dissenyant programari a mida des de la nostra oficina a Barcelona per cobrir les necessitats específiques dels nostres clients. Ja sigui partint des de zero, treballant amb aplicacions existents que necessiten evolucionar o connectant-les amb sistemes de tercers, fem màgia amb línies de codi.

Cada empresa és diferent però, per créixer, totes necessiten comptar amb un sistema que s'adapti als seus processos i permeti sistematitzar les operacions. Sovint no hi ha cap producte al mercat que cobreixi una necessitat concreta que puguis tenir. Amb el desenvolupament a mida et proporcionem solucions informàtiques específiques que permeten desenvolupar de manera ràpida i senzilla les tasques diàries del teu negoci.

Un desenvolupament a mida pot suposar una major inversió inicial, però aviat veuràs els avantatges. Com s'adapta just al que necessites, permet optimitzar la feina i estalviar temps, el que a mitjà termini també suposa reduir costs.

T'ajudem a aconseguir la peça que li falta al teu procés per que sigui perfecte.

A Ohmycode t'assessorem sobre la tecnologia a usar en cada projecte i programem les aplicacions de manera neta i ben estructurada.
Creem qualsevol tipus de plataforma: programari per empreses, intranets, extranets, aplicacions mòbils, aplicacions web, aplicacions d'escriptori amb connexió a bases de dades externes, plataformes de gestió a mida, mòduls addicionals per completar el teu ERP
També pot ser que durant el desenvolupament ens trobem amb que hem d'interconnectar diversos sistemes.

Integració de sistemes i gestió de APIs

La majoria de vegades disposar de moltes aplicacions informàtiques diferents, és més un problema que una solució. Els seus sistemes son independents, no es comuniquen i la informació queda aïllada. Amb la integració de sistemes aconseguim connectar les diferents aplicacions, compartir informació, eliminar errors, estalviar costos i treballar de forma més eficient.
Necessites que altres empreses o terceres parts puguin accedir a les dades dels teus sistemes de manera controlada i segura? Necessites interconnectar dos o més sistemes ja existents? Vols consumir dades d'una eina del mercat i no saps com enfocar-ho? Compta amb nosaltres!

Si t'has trobat alguna vegada amb el moment en que algú ha d'integrar-se amb la teva base de dades, ja saps que treballar amb usuaris i esquemes de bases de dades només complica la feina diària. Prova a publicar la teva pròpia API.

A Ohmycode podem crear la teva pròpia API o usar APIs de tercers per completar els teus processos i afegir-li valor al teu negoci. Ja hem treballat amb APIs d'empreses com Spotify, Facebook o Docuten, permetent als nostres clients automatitzar tasques que d'altra manera suposarien moltes hores de feina i duplicar processos.

Les APIs fan possible la interconnexió de mòduls i aplicacions, facilitant l'accés i permetent l'ús dels seus serveis. Son la base sobre la que es desenvolupen les aplicacions híbrides, per això cada cop tenen més importància en l'arquitectura del software modern.

Escoltar… Identificació de requisits i anàlisis

No podem començar sense saber que necessites. Per poder donar-te la millor solució volem sempre entendre l'essència del teu negoci i examinar els requisits del projecte. Fem un anàlisis de tot el que s'ha d'implementar i la millor manera de fer-ho.

Organitzar… Planificació del calendari i els recursos

Som rigorosos amb les dates establertes e intentem donar-te sempre els millors recursos pel teu projecte. Ens envoltem de gent professional i capaç per què el teu programari tingui la qualitat que necessites.

Pensar… Dissenyar la solució

Ja sigui visual o conceptualment, en tot el procés de desenvolupament s'ha de fer un disseny i crear una arquitectura de software sobre la que treballarem per oferir-te els millors resultats.

Treballar… Desenvolupament e implementació

Aquest és el moment de posar-se els auriculars, la música potent, preparar una bona tassa de cafè i començar a picar codi per construir la teva aplicació o solució informàtica a mida. És la nostra part preferida del procés.

Provar… Fase de test

Un cop acabat, sotmetem el producte creat a les proves necessàries per verificar que tot funciona com cal. Fem proves manuals i automàtiques, segons el que necessiti cada projecte, per garantir la seva qualitat.

Continuar… Manteniment i garantia

Podem donar-te la solució per que el teu equip s'encarregui d'ella, o mantenim els teus sistemes. En qualsevol cas tots els nostres projectes de desenvolupament a mida disposen d'un temps de garantia.

Ready, steady, code !

Anem a construir quelcom gran