Implantació de CRM / ERP

Implantació de CRM i ERP

Coneixem molt bé el que suposa la implantació d'un nou CRM o ERP.

Nosaltres t'acompanyem durant tot el procés per garantir que el teu nou sistema compleix amb el que esperes d'ell. Comptar amb l'ajuda d'un soci estratègic i experimentat és la millor manera d'assegurar-te que la nova eina sigui un èxit. A Ohmycode t'ajudem a estructurar processos, fem una implementació tècnica integrant els sistemes que necessitis i creem els mòduls addicionals que facin falta. En definitiva, configurem una aplicació a mida que et permeti gestionar els teus processos de la forma més eficaç.

Els sistemes de Planificació de Recursos Empresarials (ERP) estan destinats a millorar la gestió de l'empresa. Per això integren en un mateix programari les operacions de producció, logística, inventari, distribució i comptabilitat. Son l'eina perfecta per ajudar a optimitzar processos i reduir costs. Un sistema de Gestió de Relacions amb els Clients (CRM) és un software més enfocat al client, a les vendes i a la relació comercial. Està dissenyat per automatitzar processos de vendes i recollir informació útil per fer un seguiment comercial o usar en accions de màrqueting.

Tant els ERP com els CRM tenen per objectiu millorar el rendiment d'un negoci, però a partir d'enfocaments diferents. Triar una solució o l'altra, o ambdues, dependrà de les teves necessitats. Nosaltres som experts en implementar solucions ERP i CRM basades en la plataforma Microsoft Dynamics, aportant valor als teus processos de negoci.

Per ser competitiu és necessari estar al dia en la transformació digital. Comptar amb aplicacions empresarials que unifiquen informació, eliminen barreres entre departaments i automatitzen processos, és essencial per optimitzar la feina. Deix que la tecnologia et faciliti la vida!

Perquè treballem amb Microsoft Dynamics 365?

Microsoft Dynamics 365 és una solució que combina CRM i ERP en un únic producte, oferint un software de negocis molt complert per a tot tipus d'empreses. Dynamics ajuda a connectar totes les parts d'un mateix negoci i a obtenir una visió global dels processos.
A Ohmycode ens agrada treballar amb Microsoft Dynamics per què a més de potent, és molt flexible i ràpid d'implementar. Gràcies als seus mòduls, podem adaptar-lo a les necessitats de cada client sense importar els diferents processos que tinguin o el sector al qual pertanyen, entregant sempre un producte personalitzat. A més és escalable i té una gran capacitat per adaptar-se a mida que l'empresa creix i canvien les seves necessitats.
Un altre dels aspectes que ens agrada és la seva compatibilitat total amb altres aplicacions de Microsoft, com Excel o Word, que ja solen estar presents en la majoria d'empreses.La seva interfície és molt semblant a la de Microsoft Office, així els usuaris poden reconèixer fàcilment els menús i les funcions.

Automatització de processos

Optimitza el treball, estalviant temps i reduint costs a la teva empresa.

Visió global

Disposaràs de tota la informació en una mateixa plataforma, mantenint una visió global del negoci en tot moment.

Accés a tota la informació en temps real

Podràs accedir des de qualsevol lloc, en qualsevol moment i en qualsevol dispositiu.

Simplificar la feina als usuaris

Evita feines repetitives, permetent una resposta més ràpida als clients i facilitant el treball diari.

Millorar l'atenció al client

Podràs entendre millor i anticipar-te a les necessitats dels teus clients, oferint-los una millor experiència.

Connexió interdepartamental

Podràs connectar les vendes i les compres amb la gestió logística, obtenint una vista integral de tota la cadena de subministres o serveis.

Ready, steady, code !
Això pot ser el començament de quelcom bonic