Desenvolupament de software a mida

Programari a mida per la teva empresa

Si hi ha alguna cosa que ens agrada fer i que se'ns dona bé és entendre la teva idea i materialitzar-la. Desenvolupem programari a mida a Barcelona i ens encanta treballar amb clients de qualsevol lloc.

Som una empresa especialista en desenvolupament a mida. Portem molts anys aportant solucions eficaces i dissenyant programari a mida des de la nostra oficina a Barcelona per cobrir les necessitats específiques dels nostres clients. Ja sigui partint des de zero, treballant amb aplicacions existents que necessiten evolucionar o connectant-les amb sistemes de tercers, fem màgia amb línies de codi.

Cada empresa és diferent però, per créixer, totes necessiten comptar amb un sistema que s'adapti als seus processos i permeti sistematitzar les operacions. Sovint no hi ha cap producte al mercat que cobreixi una necessitat concreta que puguis tenir. Amb el desenvolupament a mida et proporcionem solucions informàtiques específiques que permeten desenvolupar de manera ràpida i senzilla les tasques diàries del teu negoci.

Un desenvolupament a mida pot suposar una major inversió inicial, però aviat veuràs els avantatges. Com s'adapta just al que necessites, permet optimitzar la feina i estalviar temps, el que a mitjà termini també suposa reduir costs.

T'ajudem a aconseguir la peça que li falta al teu procés per que sigui perfecte.

A Ohmycode t'assessorem sobre la tecnologia a usar en cada projecte i programem les aplicacions de manera neta i ben estructurada.
Creem qualsevol tipus de plataforma: programari per empreses, intranets, extranets, aplicacions mòbils, aplicacions web, aplicacions d'escriptori amb connexió a bases de dades externes, plataformes de gestió a mida, mòduls addicionals per completar el teu ERP…
També pot ser que durant el desenvolupament ens trobem amb que hem d'interconnectar diversos sistemes.

Integració de sistemes i gestió de APIs

La majoria de vegades disposar de moltes aplicacions informàtiques diferents, és més un problema que una solució. Els seus sistemes son independents, no es comuniquen i la informació queda aïllada. Amb la integració de sistemes aconseguim connectar les diferents aplicacions, compartir informació, eliminar errors, estalviar costos i treballar de forma més eficient.
Necessites que altres empreses o terceres parts puguin accedir a les dades dels teus sistemes de manera controlada i segura? Necessites interconnectar dos o més sistemes ja existents? Vols consumir dades d'una eina del mercat i no saps com enfocar-ho? Compta amb nosaltres!

Si t'has trobat alguna vegada amb el moment en que algú ha d'integrar-se amb la teva base de dades, ja saps que treballar amb usuaris i esquemes de bases de dades només complica la feina diària. Prova a publicar la teva pròpia API.

A Ohmycode podem crear la teva pròpia API o usar APIs de tercers per completar els teus processos i afegir-li valor al teu negoci. Ja hem treballat amb APIs d'empreses com Spotify, Facebook o Docuten, permetent als nostres clients automatitzar tasques que d'altra manera suposarien moltes hores de feina i duplicar processos.

Escoltar... Identificació de requisits i anàlisis

No podem començar sense saber que necessites. Per poder donar-te la millor solució volem sempre entendre l'essència del teu negoci i examinar els requisits del projecte. Fem un anàlisis de tot el que s'ha d'implementar i la millor manera de fer-ho.

Organitzar... Planificació del calendari i els recursos

Som rigorosos amb les dates establertes e intentem donar-te sempre els millors recursos pel teu projecte. Ens envoltem de gent professional i capaç per què el teu programari tingui la qualitat que necessites.

Pensar... Dissenyar la solució

Ja sigui visual o conceptualment, en tot el procés de desenvolupament s'ha de fer un disseny i crear una arquitectura de software sobre la que treballarem per oferir-te els millors resultats.

Treballar... Desenvolupament e implementació

Aquest és el moment de posar-se els auriculars, la música potent, preparar una bona tassa de cafè i començar a picar codi per construir la teva aplicació o solució informàtica a mida. És la nostra part preferida del procés.

Provar... Fase de test

Un cop acabat, sotmetem el producte creat a les proves necessàries per verificar que tot funciona com cal. Fem proves manuals i automàtiques, segons el que necessiti cada projecte, per garantir la seva qualitat.

Continuar... Manteniment i garantia

Podem donar-te la solució per que el teu equip s'encarregui d'ella, o mantenim els teus sistemes. En qualsevol cas tots els nostres projectes de desenvolupament a mida disposen d'un temps de garantia.

Ready, steady, code !
Això pot ser el començament de quelcom bonic