Qui som

L'ADN de Ohmycode

Som una empresa jove de desenvolupament programari, Intel·ligència Empresarial i solucions web que va néixer a Barcelona al 2013. Des de la seva fundació no hem parat de realitzar projectes per empreses de diferents sectors, aportant solucions eficaces i aprenent noves coses en cada passa que hem donat.
El que va començar sent una aventura entre dues persones que volien fer de la tecnologia l'eina principal per impulsar el creixement i la productivitat de les empreses, s'ha transformat en un gran equip pel qual han passat varies persones. Totes elles han aportat el seu gra de sorra per ajudar Ohmycode a millorar.

Els nostres trets distintius

<Proximitat/>


<Flexibilitat/>


<Honestedat/>


<Implicació/>


"Ajuntar-se és l'inici. Mantenir-se és el progrés. Treballar junts és l'èxit"

Pere Torán

Arquitecte Software. Programador Senior
Especialista en Web, Backend, API’s, processat de dades

Alberto Santos

Consultor CRM. Comercial
Especialista en Dynamics 365, PowerBI, Business Objects.

Jesús Arpón

Disseny gràfic i gestió de projectes
Creatiu i amb molt bon gust :)

Socis tecnològics

Web (PHP / wordpress / prestashop / magento / seo)
Levin+Riegner, LLC Android & IOS desarrollo nativo
SAP – Dynamics 365
Especialistas en arquitecturas SOA. Oracle Suite
Telefonía IP & Redes - Php

Recomanacions de clients satisfets

Creixent amb cada projecte

Sovint un client que ha treballat amb nosaltres ens ha tornat a cridar per un nou projecte quan ha canviat d'empresa. També ens han seguit trucant des de la primera i la segona empresa quan el responsable del projecte ja ha marxat a una tercera... Això ens ha portat a treballar per a companyies de sectors i nacionalitats molt diferents, com els clients que ara ens arriben dels Estats Units. A més, els qui han vingut recomanats també ens han acabat recomanant. No se'ns acut millor carta de presentació.

Ens omple de satisfacció saber que els nostres clients estan contents i que hem complert les seves expectatives, per què si ha una cosa que ens agrada és la feina ben feta.

58
Ready, steady, code !
Això pot ser el començament de quelcom bonic