Els nostres serveis informàtics

Soluciones globales para tu empresa

Proporcionamos servicios informáticos en diferentes áreas para ayudarte en la transformación digital de tu empresa. Si estás buscando un partner tecnológico de confianza, estás en el lugar correcto.

Disseny i desenvolupament web / Comerç electrònic

Desenvolupem portals, pàgines web i botigues en línia que t'ajudin a guanyar visibilitat i a posicionar-te en el mercat. Tu poses la idea i nosaltres ens encarreguem de la resta. Podem fer el teu disseny web en Wordpress, Prestashop o Woocommerce, o una programació web a mida. En qualsevol cas t'oferim pàgines web ràpides, funcionals, que transmetin els teus valors i que ofereixin una bona experiència a l'usuari.

Business Intelligence

La informació és poder, sobretot si la obtens de forma estructurada que et permeti analitzar-la per extreure tot el seu valor. T'ajudem a aconseguir un bon quadre de comandament on puguis consultar totes les dades que t'interessen en un únic lloc, connectades i treballades. Construïm el teu projecte d’Intel·ligència Empresarial adaptant-nos a les particularitats del teu negoci.

Implantació de CRM / ERP

Coneixem molt bé el que suposa la implementació d'un nou CRM o ERP. T'acompanyem durant aquest procés per garantir que el sistema cobreix les necessitats dels usuaris i compleix el que esperes d'ell. T'ajudem a estructurar els processos d'informació e interacció, fem la implementació tècnica, integrem els diferents sistemes, creem els mòduls addicionals que puguis necessitar i configurem les aplicacions per tu.

Desenvolupament de software a mida

Desenvolupem programari a mida per la teva empresa. Ens centrem en les teves necessitats específiques i creen solucions eficaces. A Ohmycode ens encarreguem de totes les fases del procés: consultoria i anàlisis estratègic inicial, arquitectura i desenvolupament, fase de testing, control de qualitat, implementació i suport o manteniment. Descobreix tot el que podem fer per tu quan els programes estàndard no son suficients pel teu negoci.

¿Por qué trabajar con nosotros?

Rompemos límites

Podemos ayudarte a conseguir que tu negocio sea mejor de lo que imaginaste. Hacemos que la tecnología impulse la productividad y la empleamos para romper los límites que te impiden mejorar los procesos.

Nos implicamos

Nos implicamos en cada proyecto como si fuera el nuestro propio, esforzándonos por entender lo que necesitas, analizándolo contigo y proporcionándote herramientas eficaces y de calidad adaptadas a tu negocio.

Estamos a tu lado

Estamos siempre cerca de ti. Una vez terminado tu proyecto de integración de sistemas o desarrollo a medida, te ofrecemos soporte y mantenimiento de sistemas 24/7 sin que la distancia física suponga nunca un problema.

Nos gustan las cosas claras

Somos transparentes. Nos gusta hablar claro de todos los aspectos del proyecto desde su inicio para trabajar de forma fluida en un ambiente de confianza. Creemos en la comunicación ágil y positiva.

Nos encanta lo que hacemos

Tan simple como eso. Disfrutamos con nuestro trabajo, con cada proyecto, aprendiendo cosas nuevas y superando retos. Nada nos satisface más que completar un proyecto que cumpla con las expectativas del cliente.

Ready, steady, code !
Això pot ser el començament de quelcom bonic