Disseny i desenvolupament web / Comerç electrònic

Disseny i desenvolupament de pàgines web

Si estàs en aquesta pàgina és perquè necessites que el teu negoci tingui una cara bonica per mostrar online. Una web ràpida, intuïtiva i que aparegui en els resultats de cerca és la millor eina de màrqueting online amb la que pots comptar.

Estàs en bones mans. Son moltes les webs que hem realitzat de d'Ohmycode i durant aquests anys hem anat polint els temps de desenvolupament i els recursos usats per crear webs a mida que s'adaptin a les necessitats de cada client.
Tant si necessites una web corporativa, com una botiga en línia o un projecte més complex de desenvolupament a mida, estàs en el lloc correcte. A Ohmycode, quan plantegem una pàgina web, pensem en la millor manera de fer-la perquè sigui atractiva i eficaç. Les webs que dissenyem ofereixen una bona experiència de navegació, s'adapten a dispositius mòbils i estan optimitzades per SEO. Fem webs per què t'ajudin a aconseguir els teus objectius.
Ens adaptem a metodologies àgils o a les més exhaustives. Digue'ns què necessites i ens posem al teu costat. I un cop acabada la web, no et preocupis, no et quedaràs sol. Tenim plans de manteniment de sistemes suport per que tot vagi sempre sobre rodes.

Portals web

Portals web efectius per gestionar la informació d'empreses e institucions

Intranets i extranets

Desenvolupament de backoffice a mida amb una interfície atractiva i fàcil d'usar.

Programació web a mida

Donem forma al teu projecte web assessorant-te durant tot el procés.

Webs corporatives

Pàgines web per empreses que transmeten una imatge de marca potent.

Botigues en línia

Comerç electrònic atractiu, fàcil d'administrar i amb passarel·les de pagament segures.

Microsites i pàgines d'arribada

Dissenys d'impacte per promocionar els teus serveis i productes.

Webs institucionals

Pàgines web institucionals que permeten una gestió ràpida de continguts.

Catàlegs virtuals

Catàlegs virtuals de productes de qualitat i d'administració fàcil.

Eines principals

  • Maquetació Web (HTML, CSS3, jQuery)
  • Wordpress
  • Prestashop
  • Woocomerce

Ens agrada treballar amb Wordpress, Wordpress Multisite i Prestashop. Amb aquestes tecnologies podem encarregar-nos del desenvolupament web de la majoria de llocs. Si el teu projecte requereix de coses molt específiques, millor explica'ns els detalls i parlem per fer un desenvolupament web a mida que respongui a les teves necessitats.

Programació web a mida

Si necessites un portal web o un desenvolupament web a mida, compta amb nosaltres. Som desenvolupadors amb molta experiència i ens agraden els reptes. Una vegada ens expliquis quin és el teu projecte i plantegen la seva estructura, ens posarem a la feina per programar-la i dotar-la de totes les funcionalitats. Per la programació dinàmica fem servir sobretot llenguatge PHP i bases de dades MySQL, per la programació estàtica fem servir HTML, CSS, JavaScript i AJAX. Usa les nostres habilitats per tenir una web millor que la dels teus competidors.

En cas que necessitis un desenvolupament a mida de back-end per gestionar dades, automatitzar processos o augmentar la productivitat, fes una ullada a tot el que et podem oferir tant en aquest camp com en la integració de sistemes.

Escoltar... Identificació de requisits

We listen to your needs and work on them together with you. Dialogue is fundamental to fully understand your project, objectives and your target audience.

Pensar... Conceptualització i anàlisis

Conceptualitzem els teus requisits, els analitzem i els hi donem forma, valorant quines tecnologies i solucions encaixen en el teu projecte. Invertir temps en aquesta fase ens estalviarà mals de cap.

Crear... Disseny gràfic

Posem sobre paper (o en pantalla) el disseny del projecte per poder comprovar amb tu que compleixi els requisits del negoci. Ens agrada crear les webs des de zero, però sabem que a vegades no és possible per temes de recursos. Si és el teu cas, sempre podem usar plantilles que s'adaptin a les teves necessitats i que ja hem vist que ens encaixen en gran mesura.

Treballar... Implementació i desenvolupament web

Comencem amb el desenvolupament tècnic, centrant-nos sobretot en la qualitat. Les presses mai son bones.

Testejar... Proves i canvis

Tot projecte requereix d'una fase de proves per part del client, i sempre sorgeixen canvis. Els nostres pressupostos sempre inclouen aquesta fase, necessària per poder acabar de polir detalls, o detectar i corregir alguna cosa que se li hagi escapat a qualsevol dels implicats en el projecte. Som humans!

Engegar... Posada en marxa

Si tot està bé, passem a llençar el projecte perquè tothom pugui gaudir de la teva web.

Ready, steady, code !
Això pot ser el començament de quelcom bonic